FAQ

Mest spurgte spørgsmål

Basale Spørgsmål

Hvilke forsendelsesmetoder er tilgængelige?

Ønsker du at få tilsendt din pakke, kan vi sende den med PostNord. Ønsker du istedet at hente produktet, kan du ringe til os, så ligger vi et til side for dig.

Hvad er jeres forsendelses- og returpolitik?

Modtager vi din ordre inden for klokken 16:00, vil din pakke blive sendt samme dag med PostNord. Ønsker du dermed at returnere din ordre, kan du læse mere omkring vores refunderingspolitik nedenstående.

Kan du sende til udlandet?

Desværre. Du kan kun få tilsendt din pakke i Danmark.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Apple Pay, Google Pay, Maestro, Mastercard, Shop Par & Visa. Du kan altid kontakte os hvis du har ydeligere spørgsmål.

Accepterer I internationale kreditkort?

Så længe det er en betalingsmetode som listet ovenstående, og forsendelses adressen er i Danmark, burde det ikke være et problem.

Opkræver du moms på alle varer?

Ja, der er lagt moms på alle vare. Dette er iforhold til Momsloven.

Forsendelse & Returnering

Jeg ønsker at returnere mit køb! Hvad skal jeg gøre?

Det kan du tro! Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en returnering.

Hvor lang tid går der, før jeg får pengene tilbage?

Så snart vi har modtaget og inspiceret din returnering, lader vi dig vide om refusionen er godkendt eller ej. Hvis den er godkendt, får du automatisk pengene tilbage på din oprindelige betalingsmetode. Husk venligst, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortfirma at behandle og bogføre refusionen også.

Hvordan kan jeg annullere eller ændre min ordre?

For at starte en returnering kan du kontakte os på kontakt@alttilhygge.dk. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returforsendelsesetiket samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke hen. Varer, der sendes tilbage til os uden først at anmode om en retur, vil ikke blive accepteret.

Hvordan kan jeg få hjælp, hvis jeg har brug for det?

Du kan altid kontakte os ved spørgsmål om returnering på kontakt@alttilhygge.dk.

DIN INDKØBSKURV (0)

Ingen varer i kurven